Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» завжди працює якісно!

Згідно повідомлення Національного Рейтингу якості товарів та послуг «Зірка Якості», яким щорічно проводиться ранжування всіх суб’єктів України і присвоюється звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ» за незмінно високу якість та досягнення переваги в бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні, офіційне ранжування за результатами діяльності 2016 року завершено. Наша СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» увійшла до номінантів рейтингу на право отримати статус «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ 2017».

Рейтингова програма «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ» від Національного рейтингу якості товарів та послуг  «ЗІРКА ЯКОСТІ» адресована керівникам та всім спеціалістам компаній, які завдяки плідній праці та професіоналізму зробили значний вклад в розвиток економіки України. Рейтинг свідчить про інвестиційну привабливість підприємств для інвесторів і банків, інформує партнерів про стан компаній.

Метод порівняльного аналізу економічних показників затверджений Комітетом Економічного Розвитку (Committee for Economic Development) і Колегією З'їздів (The Conference Board).

Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України, і виключає вплив людського фактору в прийнятті рішення. Це єдина в Україні система - неупереджена, комплексна, об'єктивна, прозора, що визначає лідерів, які досягли переваги в бізнесі на основі принципу ранжування показників діяльності підприємства за звітний період (рік) серед всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності.

Це результат кропіткої роботи і заслужений авторитет в очах клієнтів, партнерів та конкурентів.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua