Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» збільшила Статутний капітал до 48 млн грн

На Загальних зборах учасників  ТДВ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ», що відбулися 22 листопада поточного року, було ухвалено рішення про збільшення Статутного капіталу компанії до 48 млн грн.

Усі учасники Страхової компанії у повному складі підтримали це рішення. Збільшення Статутного капіталу відбулось без зміни пропорцій (часток) участі всіх учасників у Статутному капіталі Страхової компанії. Усі необхідні документи відповідно до норм чинного законодавства подано на державну реєстрацію.

24 листопада 2023 року відповідні зміни були зареєстровані в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДРПОУ).

Також Зборами було прийнято рішення внести зміни до Статуту ТДВ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» шляхом викладення Статуту в новій редакції.

Це рішення щодо збільшення Статутного капіталу СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» є ще одним кроком у реалізації виконання вимог нового Закону України «Про страхування», який набуває чинності з 01.01.2024.


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua