Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" збільшує фінансову ємність

Наша компанія взяла участь у зборах страхових компаній - членів Ядерного страхового пулу України (ЯСП), які відбулися 7 квітня 2017 року.

На цих зборах традиційно розглядалися питання про власне утримання ризиків кожного члена пулу і відповідно сукупна місткість усього ЯСП на 2016-2017 роки по страхуванню ризиків ядерної відповідальності українських операторів (НАЕК "Енергоатом", Інститут ядерних досліджень НАН України і Національного наукового центру "Харківський фізико-технічний інститут") та ризиків по вхідному перестрахуванню, які приймає наш Пул від міжнародної пулінгової системи.

Наша СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" подала заявку на збільшення власного утримання ядерних ризиків до розміру 4,5 млн.грн., що і було підтримано членами Пулу. Це вже четверте збільшення місткості нашої страхової компанії з моменту вступу до складу ЯСП. У 2015 році ми починали приймати ядерні ризики у розмірі 2 млн.грн., потім збільшили своє утримання до 2,5 млн.грн. Після, наприкінці 2016 року, було прийнято рішення ще збільшити місткість по цих рисках до 3 млн.грн. і ось тепер наша місткість виросла до показника 4,5 млн.грн. Збільшення своєї місткості говорить про зростання фінансових можливостей нашої Страхової компанії і відмінні фінансові показники.

На зборах також розглядали питання про прийняття до складу ЯСП страхової компанії "ТАС", виключення з Пулу СК "Євроінс Україна", шляхом добровільного виходу, затвердили звіт Дирекції про роботу ЯСП за 2016 рік і звіт Ревізійної комісії об'єднання страховиків.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua