Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» впевнено і успішно розвиває авіаційне страхування!

Сьогодні відбулися успішні переговори з прийняття на страхування і розміщення авіаційних ризиків для нової української авіакомпанії SkyUp Airlines.

У переговорах окрім представників самої авіакомпанії (Генеральний Директор Євгеній Хайнацький), брали участь також представники СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" (директор Анатолій Іванців, директор Департаменту авіаційного страхування Олександр Дзюбенко), а також співробітники українського представництва відомого міжнародного брокера Marsh Europe S.A. (керівник Василь Фоменко) і представник брокера з туманного Альбіону Marsh London (віце-президент Едвард Голд). На цій зустрічі сторони надали інформацію про поточний стан бізнесу і свої плани розвитку, обговорили питання по прийняттю ризиків авіакомпанії і їх надійному розміщенню на міжнародному ринку. В результаті переговорів сторони підтвердили свої наміри про взаємну співпрацю і підписано документи (Letter of appointment) про призначення і повноваження нашої страхової компанії "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" через брокера MARSH розміщувати авіаційні риски української авіакомпанії по програмах авіаційного КАСКО, відповідальності перед третіми особами, військовими ризиками.

Цього року, з квітня місяця, SkyUp планує виконання міжнародних чартерних рейсів, а також відкриття регулярних внутрішніх і міжнародних рейсів.

Чартери виконуватимуться з Києва, Харкова, Львова, Одеси і інших міст України по 16 напрямам - Анталія, Бодрум, Даламан, Шарм-ель-шейх, Хургада, Тіват, Барселона, Пальма-де-Майорка, Тенерифе, Аліканте, Тірана, Ріміні, Бургас, Варна, Ларнака, Дубай.

Внутрішні рейси будуть запущені у кінці травня - початку червня і на першому етапі виконуватимуться з Одеси в Київ, Харків і Львів.

Міжнародні регулярні рейси в 2018 році планується виконувати з Києва у Барселону, Дубай і Ларнаку (третє за величиною місто на Кіпрі).

Як нас повідомили авіакомпанія-лоукостер SkyUp Airlines і корпорація Boeing підписали контракт на $624 млн на виробництво п'яти літаків серії Boeing 737 MAX з можливістю подальшого дозамовлення ще п'яти. Замовлення включає два повітряні судна нового покоління Boeing 737 MAX 8 і три средньомагістральних авіалайнера Boeing 737 MAX 10. Перші п'ять літаків безпосередньо із заводу в Сієтлі чекають в 2023 році. За умовами контракту, передбачена опція дозамовлення ще п'яти літаків цих же моделей з аналогічними термінами постачання. Таким чином, флот авіакомпанії SkyUp Airlines в 2023-2024 роках поповниться відразу десятьма новими повітряними судами. Модель Boeing 737 MAX уперше буде поставлена не лише для авіакомпанії в Україні, але для країн Східної Європи, Центральної Азії і СНД.

SkyUp Airlines

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua