Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» знову стала спонсором Всеукраїнської студентської Олімпіади «Страхова справа»

Наша страхова компанія ухвалила рішення другий рік поспіль стати співорганізатором і спонсором Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» серед студентів вищих навчальних закладів, яка проходить під егідою Міністерства освіти і науки України та Тернопільського національного економічного університету.

Олімпіада відбудеться 23-25 квітня 2018 року в м. Тернополі на території Тернопільського національного економічного університету.

Користуючись нагодою і запрошенням на цей захід, Директор нашої СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Анатолій Іванців виступить перед учасниками Олімпіади і співробітниками кафедри фінансів суб'єктів господарювання і страхування з відкритою лекцією на тему «Українське перестрахування.  Можливість і вигоди об'єднання».

Фінансова допомога, надана нашої Страховою компанією для забезпечення організації, проведення та друку матеріалів Олімпіади, на нашу думку, є приємним внеском у зростання якості майбутнього страхового ринку України. Представники СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» запрошені і будуть почесними гостями цього заходу.

За темою:

Відкрита лекція «Українське перестрахування. Можливість та вигоди об’єднання»

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua