Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» поповнила скарбничку страхових продуктів на 4 нові ліцензії

Нацкомфінпослуг розглянувши заяву СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прийняв рішення, згідно відповідних Розпоряджень регулятора, про видачу нашій страховій компанії нових ліцензій на страхування з обов'язкових та добровільних видів, а саме:

  1. Добровільне медичне страхування (безперервне страхування здоров'я);
  2. Добровільне страхування цивільної відповідальності власників наземного транспорту (включаючи відповідальність перевізника);
  3. Обов'язкове авіаційне страхування цивільної авіації;
  4. Обов'язкове страхування цивільної відповідальності оператора ядерної установки за ядерну шкоду, яка може бути завдана внаслідок ядерного інциденту.

Таким чином, в СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ», на додаток до існуючих 11 ліцензій додається ще 4 нові ліцензії. З 15 існуючих на сьогоднішній день ліцензій - 13 з добровільних видів страхування і 2 з обов'язкових. В планах розвитку страхової компанії в поточному кварталі подати ще 2 заявки на отримання нових ліцензій для розширення спектру страхових послуг.

В СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» вже розроблені і готові страхові продукти по впровадженню програм медичного страхування, страхування відповідальності перевізників та добровільного страхування відповідальності власників наземного транспорту, доповнюючого обов'язкове страхування «автоцивілки». Персонал СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» також має великий досвід в авіаційному страхуванні та врегулюванні великих страхових подій в авіації.

Після отримання ліцензії щодо «ядерної відповідальності» наша компанія планує в наступному кварталі поточного року подати заявку на вступ до Ядерний страховий пул України. Директор СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Іванців А.Є. брав активну участь у створенні і роботі Ядерного страхового пулу, тривалий час працював у Раді ЯСПУ, а Перший заступник Директора Дьячук С.П. у Фінансовому Комітеті Ядерного пулу. 

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua