Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» розширює продуктову лінійку

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» для більш повного задоволення страхових послуг своїх клієнтів підписала Договір про співпрацю з СК «Українська транспортна страхова компанія» (СК «UTICO»), предметом якого є надання фізичним та юридичним особам страхового покриття по страхуванню відповідальності автовласників за кордоном - поліс «Зелена картка».

Співпраця між СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» і СК «UTICO» надасть можливість розширити спектр послуг із страхування. Наш партнер СК «UTICO» є повним членом Моторно-транспортного страхового бюро України (МТСБУ). Всього станом на листопад 2013 року повними членами МТСБУ, які мають право надавати послуги по «Зеленій картці» є 11 Страхових компаній.

Підписання цього договору є складовою частиною програми розвитку СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» щодо максимального задоволення потреб як існуючих, так і потенційних клієнтів Компанії.

Для довідки.

Міжнародний страховий сертифікат «Зелена картка» у всіх країнах має уніфіковану форму. А його наявність є обов'язковою передумовою для водіїв, які планують виїхати за кордон на власному автомобілі до країн міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка».

Тобто, кожен громадянин нашої країни, виїжджаючи на зареєстрованому в Україні транспортному засобі в країни - членів міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка» зобов'язаний мати чинний, протягом всього терміну перебування за кордоном, міжнародний страховий сертифікат «Зелена картка». На підставі укладеного договору міжнародного страхування, страховик, який видав цей сертифікат, забезпечить відшкодування збитку, нанесеного громадянином України третім особам внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася з вини страхувальника, під час дії зазначеного сертифікату. Виплата страхового відшкодування здійснюється на умовах, визначених законодавством про обов'язкове страхування цивільної відповідальності автовласників країни, на території якої сталася ДТП.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua