Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» впроваджує в систему продажів дві нові програми автострахування: «МІКРО-КАСКО» і «МІНІ-КАСКО»

В СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» затверджено та введено у продаж 2 (дві) нові програми добровільного страхування наземного транспорту: «МІКРО-КАСКО» і «МІНІ-КАСКО». Впровадження цих програм направлено для реалізації страхових продуктів в сегменті мікрострахування.

В страховій компанії «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» переконані в тому, що такі принципи мікрострахування зараз найбільш актуальні в силу економічних реалій і фінансових можливостей потенційних клієнтів. Це доступні страхові продукти, які є по суті додатковим сервісом до полісу «автоцивілки».

Нові програми «МІКРО-КАСКО» і «МІНІ-КАСКО» мають такі характеристики:
1. Надається страховий захист від найбільш поширеного виду збитку - від збитку при ДТП.

  1. Передбачено кілька додаткових безкоштовних послуг - аварійний комісар, евакуатор, цілодобова диспетчерська підтримка, експертиза, допомога при зборі документів, юридичний супровід.
  2. Приймаються автомобілі віком до 20 років (для власників старих автомобілів старше 10 років - це єдина можливість застрахувати машину від збитку при ДТП)
  3. Виплата за цими договорами здійснюється незалежно від виплати по полісу «автоцивілки», протягом 15 робочих днів від отримання заяви на виплату.
  4. Ліміт відшкодування (страхова виплата) складає 20 000,00 грн.
  5. Це дійсно недорого, в порівнянні з Повним КАСКО.

Обмеження при страхуванні «МІНІ» і «МІКРО-КАСКО» :

  1. Пропозиція діє тільки для фізичних осіб. Стаж водія повинен бути на дату підписання Договору не менше 2 років. Вік водія має бути на дату підписання Договору не менше 25 років.
  2. Виплата страхового відшкодування здійснюється з урахуванням фізичного зносу авто, крім випадків, коли це не передбачено методикою автотоварознавчої експертизи.
  3. Виплата страхового відшкодування здійснюється з урахуванням франшизи, передбаченої договором.
  4. Не покривається заподіяна шкода скляним елементам, колесам, дискам, якщо немає пошкоджень інших частин кузова.
  5. Виплата страхового відшкодування здійснюється на рахунок СТО, узгодженого з Страховиком.
  6. Страховий платіж здійснюється одноразово при укладанні договору страхування (розстрочка платежу не передбачена).

На страхування не приймаються:

  1. Автомобілі, тимчасово ввезені на митну територію України (відсутня реєстрація у відповідних державних органах).
  2. Отримані Страхувальником авто в оренду, лізинг, в заставу, прокат, куплені в кредит і використовуваних як таксі.
  3. Додаткове обладнання, встановлене на автомобілі.

Відмінності в програмах «МІКРО» і «МІНІ-КАСКО»:

Страховий ризик програми «МІКРО-КАСКО» - пошкодження застрахованого ТЗ, при русі автомобіля, внаслідок ДТП при наявності двох і більше учасників, виключно тоді, коли водій застрахованого автомобіля не винен у ДТП і є можливість регресного позову до винної сторони. Основною вигідною перевагою «МІКРО-КАСКО» є спрощена система виплати страхового відшкодування. Прийняття рішення і виплата відшкодування здійснюється всього за 15 робочих днів. У даному випадку не є обов'язковим отримання рішення суду, яке підтверджує вину клієнта (як правило, займає від 1 до 2 -х місяців) і не потрібно чекати, коли заплатить Страхова компанія, поліс ЦВ якої є у винуватця ДТП - а це, як правило, 2-6 місяців. Виплата проходить оперативно, Страхувальник швидко ремонтує своє авто, а далі - це вже турбота нашої Страхової компанії.

Страхова програма «МІНІ-КАСКО» ширша в порівнянні з попередньою програмою. Вона доповнена істотним ризиком - страховою виплатою, за наявності вини в ДТП самого страхувальника. Переваги очевидні - поліс ЦВ покриває тільки шкоду потерпілому ТЗ, а при страхуванні «МІНІ-КАСКО» винуватець ДТП (Страхувальник) має можливість істотно зменшити свій власний збиток. Середній збиток при ДТП в Україні становить приблизно 15 тис.грн., тобто практично всі події при ДТП - покриті страховим захистом.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua