Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

В СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» створений Департамент страхування

Наприкінці серпня 2014 відбулися закономірні з точки зору розвитку страхової компанії структурні зміни в СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ». Враховуючи цілком обґрунтовані і раніше заплановані темпи зростання страхової компанії, виникла потреба в більш вузькому професійному функціонуванні системи продажів, а також розвитку агентської та регіональної мережі. Страхова компанія підійшла до межі переходу до більш якісніших управлінських процесів.

У зв'язку вищевикладеним, а також, беручи до уваги збільшення кількості ліцензій на добровільне й обов'язкове страхування, розширенням продуктової лінійки і сегментів своїх послуг, керівництвом Страхової компанії прийнято рішення про створення спеціалізованого структурного підрозділу - Департаменту страхування.

У складі Департаменту страхування СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» передбачається створення двох відділів: відділу страхування та відділу розвитку агентської мережі. Дане рішення спрямоване на розширення діяльності Компанії у сфері майнового страхування і страхування відповідальності з метою максимального задоволення потреб існуючих і потенційних клієнтів в повному спектрі послуг страхування на всій території України.

Керівником Департаменту страхування призначений Пелипенко Олексій Володимирович - досвідчений управлінець, з більш ніж 20 річним стажем у страхуванні, що має ряд авторських свідоцтв в машинобудуванні, сертифікати та дипломи про проходження курсів підвищення кваліфікації в страховій діяльності.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» запрошує фізичних та юридичних осіб скористатися нашими страховими послугами в Центральному офісі компанії, а також в її регіональних представництвах.

З питань страхування Ви можете зв'язатися з нами:

контактні номери тел : +38 (044) 541 02 02, +38 (050) 469 49 13;

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua