Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

В ЕКСПО СТРАХУВАННЯ затверджена сучасна програма страхування вантажів

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» затвердила програму страхування вантажів. Програма передбачає два основних варіанти страхування - страхування кожного окремого перевезення та страхування для клієнтів, що здійснюють регулярні перевезення вантажів, так зване страхування вантажів по Генеральному Договору.

На сьогоднішній момент транспортне страхування вантажів - один з найбільш поширених видів страхування. Договір про страхування вантажу може укладатися як відправником, так і отримувачем - це залежить від умов поставок, юридичних та економічних відносин між ними. Страхування вантажу, найчастіше, здійснюється компанією, що займається так само і перевезенням цього вантажу.

Наша страхова компанія надає повний комплекс страхових послуг, в тому числі і страхування перевезених вантажів. Транспортне страхування вантажів - це єдина можливість компенсувати збитки, які можуть виникнути в разі виникнення небезпек.

ТДВ «СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» пропонує страхування вантажів, що перевозяться всіма видами транспорту (автомобільним, залізничним, авіаційним, морським). Страхування перевезень передбачається як для перевезень по території України, так і за її межами.

Умови страхування:

$1·         «Страхування вантажів із відповідальністю за всі ризики»;

$1·         «Страхування вантажу з відповідальністю за приватну аварію»;

$1·         «Страхування вантажів без відповідальності за пошкодження, крім випадків катастрофи».

Крім цього, страхування перевезень може здійснюватися і на інших умовах, включаючи і страхування перевезень вантажів від додаткових ризиків, ґрунтуючись на досвіді і міжнародній практиці страхування.

Період страхування: з моменту відправки вантажу з пункту відправлення і закінчується в момент доставки вантажу в пункт призначення. Договір страхування може бути укладений як на одиничне перевезення, так і на певний термін, протягом якого будуть застраховані всі перевезені в цей проміжок часу вантажі.

Страховий тариф залежить від умов транспортування, обсягу відповідальності страховика, виду транспорту, номенклатури вантажів, протяжності маршруту, об'єктивного ризику, наявності перевантажень, перевалок і проміжного зберігання, способу перевезення, упаковки, забезпечення охороною, безпеки територій, по яких перевозиться вантаж, терміну страхування (одного перевезення) і розміру франшизи. Форма оплати страхової премії (готівкова, безготівкова) і порядок оплати (одноразово або частинами) узгоджуються Сторонами договору.

Страховий тариф при страхуванні вантажів становить 0,15-2,0% від страхової суми, визначається індивідуально на підставі інформації наданої в заяві на страхування.

Переваги страхування в СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»:

  •    Умови страхування вантажів максимально наближені до світових стандартів, а також застережень (умовам) інституту Лондонських страховиків (ICC);
  • Договір страхування забезпечує надійний страховий захист на Україні та за кордоном;
  • Компанія надає можливість вибрати найбільш зручний і відповідний варіант страхового захисту;
  • Ризики за Договором страхування вантажів перестраховуються в найбільших європейських перестрахувальних компаніях;

Можливість оперативного залучення ассистанских компаній, в тому числі, сюрвеєрських фірм, при виникненні проблем з вантажем практично в будь-якій країні світу.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua