Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

В Страховій компанії «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» відкрито ще один Центр Продажу в м.Обухів

На виконання завдань програми розвитку регіональної мережі продажів орієнтованої на максимальне задоволення потреб клієнтів та розширення своєї діяльності, в тому числі і в Київській області, в СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» відкрито новий Центр продажу у м. Обухів.

Клієнтам СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» пропонується широкий спектр страхових продуктів за затвердженими у страховій компанії більш ніж 30 страховими програмами, серед яких найбільш масові види страхування: автострахування, медичне страхування, страхування майна і особисте страхування (зокрема туристичне страхування та страхування від нещасних випадків)

Надалі, як і анонсувалося раніше, страхова компанія в 2014-2015 році планує впровадити програму побудови широкої регіональної мережі по всій Україні. Наявність розгалуженої мережі з точки зору доцільності створює незаперечні переваги в жорсткій конкурентній боротьбі за кожного клієнта на сучасному етапі розвитку страхового ринку України. СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прагне бути присутнім в регіонах з метою збільшення зборів страхових премій, надання більш якісного сервісу і, головне, швидкості реакції на будь-яку страхову подію з сторони Страхової компанії.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» запрошує юридичних та фізичних осіб скористатися своїми послугами в Центрі продажу міста Обухова.

Центр Продажу СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» в м.Обухів розмістився в центрі міста за адресою: м.Обухів, вул. Київська, 113-А, 2-й поверх. Контактний тел. (04572) 66-151, (067) 436-12-17, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua