Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» підвищує професіоналізм своїх співробітників

Юрій ВелідченкоНаша Страхова компанія досить успішно працює в такому страховому сегменті ринку як авіаційне страхування. Близько 60% страхового портфеля компанії – це страхування «авіаризиків», куди входять як класичне страхування бортів відомих та провідних авіакомпаній України (КАСКО, відповідальність перед третіми особами та страхування екіпажу), так і інші види страхування, наприклад страхування відповідальності аеропортів та інших організацій задіяних у виконанні авіаційних робіт відповідно до прийнятої минулого року Постанови Кабінету Міністрів №676 від 06.09.2017 «Про Порядок і правила здійснення обов'язкового авіаційного страхування цивільної авіації».

На підставі Наказу Державіаслужби України від 17.01.2017 №21 «Про реєстрацію страховиків, які мають ліцензію на здійснення авіаційного страхування цивільної авіації», 27 січня 2017 року наша компанія СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» була зареєстрована і внесена в реєстр страхових компаній, які мають ліцензії на здійснення авіаційного страхування цивільної авіації.

Зважаючи на той факт, що авіаційне страхування безпосередньо пов'язане з перестраховкою на міжнародних ринках, фахівці Департаменту авіаційного страхування СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» мають багатий досвід роботи з Ринком перестрахування Lloyds of London та іншими відомими міжнародними брокерами і перестраховиками. Досвід фахівців у сфері страхування цивільної авіації і перестрахування, розслідуваннях в процесах врегулювання претензій налічує понад 25 років роботи. Ця цифра без сумнівів підкріплюється надійною репутацією наших партнерів.

Приємно повідомити, що наші фахівці продовжують отримувати сучасні знання в області страхування і врегулювання можливих страхових подій. Компанія всіляко вітає отримання таких знань і направляє своїх фахівців для підвищення своєї кваліфікації. Відповідно до вищевикладеного, Компанія направила свого фахівця Департаменту авіаційного страхування Велидченко Юрія до Національного авіаційного університету для базової підготовки інспекторів по безпеці польотів за Програмою розслідування авіаційних подій та інцидентів. Хочеться привітати Юрія Велидченко з успішним проходженням навчання, отримання їм Сертифікату і привласнення йому кваліфікації фахівця з розслідування авіаційних подій і інцидентів.

Таким чином, Компанія має у своєму арсеналі вже двох підготовлених і високо кваліфікованих фахівців в області авіаційного страхування і розслідування авіаційних подій та інцидентів.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua