Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» провела семінар-презентацію з морського страхування

Враховуючи, що одним із важливих завдань поточного року, що стоїть у планах розвитку СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» - більш активний розвиток і просування своїх послуг в страхуванні морських ризиків - «яхтингового страхування», наша Страхова компанія розробила сучасний страховий продукт для його впровадження на ринку.

25.05.2021 СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» провела семінар для співробітників всіх відділів Дирекції та своїх філій. Презентацію страхового продукту по яхтинговому страхуванню проводив один з найавторитетніших і професійних страховиків в даному класі - Вадим Горенко.

На цьому семінарі обговорювалися ключові моменти в підготовленій програмі яхтингового страхування, особливості цього страхового продукту, процедури врегулювання, тарифна політика, світовий досвід і досвід українських страховиків в морському страхуванні. Також розглядали питання і особливості просування цього страхового продукту. Багато питань було приділено не тільки системі врегулювання страхових подій, а й надійному перестрахуванню цих ризиків. Такий специфічний і вузько спрямований продукт як страхування яхт та катерів, вимагає не тільки досить розвиненої інфраструктури страхових послуг, а й специфічних професійних знань. Наша мета - стати одним з лідерів в даному виді страхування.

Семінар-презентація з морського страхування

Вадим Горенко висвітлив ключові моменти мінімізації ризиків, пов'язаних з експлуатацією маломірних суден, окремо зупинившись на кожному з підвидів страхування, складання комплексного страхового захисту клієнтам - страхування каско, страхування відповідальності власника і екіпажу та страхування від нещасних випадків членів команди і пасажирів. Одним з аспектів, який був піднятий в обговоренні, були питання відповідності вітчизняної страхової документації міжнародним стандартам, зокрема, при страхуванні відповідальності і страхування від нещасних випадків.

Вадим Горенко має великий досвід в цій галузі страхування і неодноразово виступав експертом при втіленні різних програм. Крім того, Вадим Горенко сам є обізнаним яхтсменом і тому знає потреби судновласників, що називається, на власному досвіді.

Семінар-презентація з морського страхування


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua