Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» активно виходить в море!

Наша страхова компанія прийняла рішення, що одними з важливих напрямків поточного року, крім існуючих традиційних класичних напрямків страхування на стандартних для нас сегментах ринку, таких як: авіаційне страхування, КАСКО, майнове страхування, медстрахування і страхування різного роду професійної відповідальності - буде розвиток активної діяльності компанії на нових сегментах страхового ринку, а саме: на ринку агрострахування, страхування в будівництві і страхування маломірних морських суден (так зване «яхтингове страхування») .

Однією з найважливіших завдань поточного року стоять в планах розвитку СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» - це більш активний розвиток і просування своїх послуг в страхуванні морських ризиків - «яхтингового страхування». Намічено плани розробки і модернізації страхових продуктів і їх просування. Багато питань було приділено системі врегулювання страхових подій і надійному перестрахуванню цих ризиків. Такий специфічний і вузько спрямований продукт як страхування морських ризиків, вимагає не тільки досить розвиненої інфраструктури страхових послуг, а й специфічних професійних знань. Для цього було проведено кілька зустрічей з одним з найавторитетніших і професійних страховиків в даному класі - Вадимом Горенко. На цих зустрічах сторони висловили готовність і згоду про спільні дії в даному питанні і впровадження цього напрямку.

Вадим Горенко висвітлив ключові моменти мінімізації ризиків, пов'язаних з експлуатацією маломірних суден, окремо зупинившись на кожному з підвидів страхування, складання комплексного страхового захисту клієнтам - страхування каско, страхування відповідальності власника і екіпажу і страхування від нещасних випадків членів команди і пасажирів. Одним з аспектів , який було піднято в обговоренні, були питання відповідності вітчизняної страхової документації міжнародним стандартам, зокрема, при страхуванні відповідальності і страхування від нещасних випадків. Вадим Горенко має великий досвід в цій галузі страхування і неодноразово виступав експертом при втіленні різних програм. Крім того, Вадим Горенко сам є обізнаним яхтсменом і тому знає потреби судновласників, що називається, на власному досвіді.

Незважаючи на фінансову кризу, від наслідків якого Україна ще не цілком оговталася, в країні спостерігається стійкий попит на яхти та інші парусні судна як вітчизняного, так і іноземного виробництва. Модельний ряд пропонованих зазначених суден характеризується великим різноманіттям видів, форм і вартостей: від приблизно від 10000 доларів США на нові українські яхти - до декількох мільйонів доларів на яхти зарубіжної споруди. Сучасний катер або комфортабельна яхта являє собою складний і дорогий транспортний засіб, який піддається як специфічним "морським" ризикам: пошкодження або втрата в плаванні, зіткнення з іншим судном і т.п., - так і ризиків, характерних для транспорту, в цілому: розкрадання (крадіжка), заподіяння шкоди під час стоянки, участі в регатах.

В Україні дуже багато озер, річок, є вихід до морів, але зовсім не розвинена інфраструктура водного, зокрема, яхтового туризму, як в інших країнах. Потенційних інвесторів, будівельників стоянок, або марин, заправних станцій для судів, стримує в першу чергу недосконале законодавство, а також відсутність якісних і надійних страхових послуг.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» готова запропонувати якісні страхові продукти у відповідь на збільшення попиту на маломірні морські судна (яхти, катера, гідроцикли), в тому числі і на істотно дорогі та високотехнічні яхти в Україні за останні роки. Наші співвітчизники стали більш обізнаними і в питаннях страхових відносин. Тепер страхування - це не тільки ознака професіоналізму і хорошого тону, а й реальна необхідність.


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua