Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Новини

СТРАХОВОГО РИНКУ

 
 
 

Підведення підсумків страхового ринку за 2017 рік

Журнал «Insurance TOP» провів Щорічну Презентацію для учасників страхового ринку, а також інших підприємств фінансової сфери, присвячену підведенню підсумків роботи страхового ринку України за 2017 рік і церемонію нагородження Лідерів Insurance TOP. 

Презентація Insurance TOP є одним з найбільш значущих заходів на страховому ринку України - це вже восьмий рік підтверджує високий рівень присутності топ-менеджерів страхового ринку, брокерів і органів державної влади. 

Від імені СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» на презентації був присутній Директор компанії А. Іванців.  Серед запрошених були топ-менеджери страхових компаній, брокерів, асистансів і інвестиційних компаній.  Також на заході брали участь керівники різних Асоціацій страхового ринку: Асоціації «Страховий бізнес», ЛСОУ, УФУ.  Від імені Нацкомфінпослуг виступив перед присутніми з вітальним словом Олександр Залєтов.  На заході також були присутні Голова МТСБУ В. Шевченко та Директор Ядерного страхового Пулу (ЯСП) А. Бабенко.

До річної Презентації був приурочений вихід журналу Insurance TOP, в якому названі страховики-лідери галузі по ризикових видах страхування і страхування життя в 2017 році.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua