Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Новини

СТРАХОВОГО РИНКУ

 
 
 

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» взяла участь у XIX Міжнародному фінансовому форумі

XIX Міжнародний фінансовий форум учасників страхового ринку проходив з 12 по 15 вересня в Одесі. Організаторами форуму виступили Центр бізнес-стратегій «Перспектива» за підтримки Ліги страхових організацій України.

Від СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» взяв участь Директор компанії Анатолій Іванців.

Тематика цьогорічного форуму присвячена сучасному стану фінансового і страхового ринків України та Європи в умовах законодавчих  змін. Багато дискусій велось щодо прийнятого закону «Про СПЛІТ», згідно якого страховий ринок переходить в підпорядкування НБУ, а Нацкомфінпослуг буде ліквідовано 30.06.1920 року.

Роботу Форуму розпочала дискусія «Стан, тенденції, динаміка та державне регулювання фінансових ринків. Міжнародний досвід та українські страхові реалії», спікерами якої виступили Ігор Пашко, Голова Нацкомфінпослуг; Міхаель Брандштеттер, директор департаменту по зв’язках з Центральною та Східною Європою, Австрійський страховий союз; Олександр Мартиненко, керівник підрозділу з фінансового аналізу корпорацій ICU та ін.

У програмі XІХ Форуму: стан міжнародних фінансових ринків, актуальні питання законодавства і державного регулювання в сфері страхування, проблеми, тенденції, тренди і технологічні інновації в окремих видах страхування, медичне страхування, інструменти стратегічного менеджменту та ін.

Основними завданнями Форуму є консолідація діяльності фінансового сектору ринку, розповсюдження передового досвіду та досягнень сучасного менеджменту, обмін новими ідеями та досвідом роботи, ділові зустрічі страховиків і розвиток партнерських відносин.

Форум спрямований на підтримку ефективної інтеграції України в ключові міжнародні фінансові системи, діючи на рівні публічного діалогу та особистих контактів між провідними експертами, бізнесменами і журналістами, набув рівня вагомої міжнародної події в страховій справі.

XIX Міжнародний фінансовий форум
XIX Міжнародний фінансовий форум
XIX Міжнародний фінансовий форум

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua