Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Новини

СТРАХОВОГО РИНКУ

 
 
 

Підсумки VII Міжнародної конференції учасників фінансового ринку

Вийшов черговий номер газети "Україна Бізнес Ревю" № 37-38 від 25 вересня 2017 року, в якому опубліковано інтерв'ю з Директором СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" присвячене підсумкам VII Міжнародної конференції учасників фінансового ринку "РИНОК СТРАХУВАННЯ В УКРАЇНІ І ЄВРОПІ: стан, тенденції, перспективи і технології", яка проходила з 04 по 10 вересня 2017 року в Туреччині.

Видавничий Дім "Україна Бізнес" регулярно публікує матеріали, освітлюючи питання розвитку фінансового ринку і шляху їх рішення. Вони об'єднують інтелектуальний потенціал провідних фахівців. Основу публікацій складає аналіз стану фінансових ринків, як України, так і ближнього та далекого зарубіжжя, що враховує регіональні тенденції їх розвитку, взаємозв'язки і співпрацю. Читачі газети отримують інформацію про фінансові компанії, які вирішують не лише завдання по фінансовій стійкості в післякризовий період, але і ставлять цілі розвитку свого бізнесу і застосовують передові економічні досягнення. Наше загальне завдання - направити спільні зусилля на створення фінансової моделі нового часу.

Ось власне і саме коротке інтерв'ю з Директором СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" Анатолієм Іванцівим:

  1. Задоволені Ви темою і часом проведення Конференції, форматом і питаннями, які Ви вирішували під час проведення Конференції?

 Наша компанія СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" уперше прийняла участь в такому форматі Конференції. Перше, що хотілося б сказати - це виразити слова вдячності організаторам цього заходу за підготовку і проведення Конференції. Ми завжди намагаємося брати участь в різних дискусійних і інформаційних майданчиках, пов'язаних із страховою діяльністю. Цьому є декілька причин. У сучасному інформаційному світі усі процеси проходять набагато швидше і в першу чергу у фінансових питаннях. Тому наша компанія завжди хоче бути підготовленою до всебічного оточення, який весь час змінюється. Це веління часу. Ми повинні надавати своїм клієнтам сучасні страхові програми і бути готовими до нових виникаючих ризиків. По-друге, наша країна знаходиться в історичному часі трансформації, яка пов'язана з вибором свого європейського майбутнього, а також з виниклими кризовими економічними явищами, які зараз особливо гостро зачіпають як економіку країни в цілому, так і кожного окремо взятого індивідуума. Ми спостерігаємо величезну, хоч і повільну, але трансформацію не лише свідомості наших співвітчизників, але і усвідомлення сучасних спосіб захисту своїх інтересів, свого майна, відповідальності і так далі, тобто виникнення в недалекому майбутньому зростаючої потреби в страховому захисті, сучасних цивілізованих страхових продуктах. Також, поступово відбувається адаптація наших законодавчих актів, нормативних документів і так далі по яких нам треба буде уміти жити в сподіваюся недалекому, цивілізованому європейському майбутньому. Продукується велика кількість нових викликів і нам цікаво як з цими викликами стикаються наші колеги, і як з ними боролися наші зарубіжні друзі. Адже Конференція має у своїй основі дискусійно-практичну спрямованість. А це дуже важливо.

  1. Що дозволило Вам здійснити або провести під час Конференції?

Під час Конференції розглядалася дуже велика кількість питань або дискусійних тем. З одного боку, це говорить про велику кількість проблемних питань страхового ринку і кожного його учасника. І про все хочеться поговорити, і можливо виробити якісь рішення або знайти компроміси різних точок зору. З іншого боку, не можна обійняти неосяжне і на цій Конференції мені здається треба було виділити дещо найбільш важливих питань тих, що стоять перед ринком, а не зачіпати такий великий і різноплановий спектр проблем. Це, напевно, і є єдиним недоліком, оскільки часу на все не вистачило. Проте, на мій погляд, доповіді учасників і дискусії із зачеплених питань були підготовлені дуже професійно, а диспути були цікавими.

  1. Хотіли б Ви і в майбутньому брати участь в наступних конференціях і що б Ви побажали організаторам Конференції.

 Безумовно наша страхова компанія "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" і в майбутньому планує брати участь в цих Конференціях. Сподіваюся, що результат від цієї участі добре відобразиться на нашій роботі і наших клієнтах. А побажати організаторам хочеться, щоб спрямованість тем була більше сегментованою по напрямах, жаркішою і пліднішою в дискусіях і природно, як мовиться "менше теорії, а більше практики". І ще хочеться побачити учасниками цих Конференцій більше своїх партнерів і колег із страхового ринку з новими ідеями і новими рішеннями.

Україна Бізнес Ревю

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua