Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Новини

СТРАХОВОГО РИНКУ

 
 
 

СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" прийняла участь у підведенні підсумків 2015 року

Журнал "Insurance TOP" провів Щорічну Презентацію для учасників страхового і банківського ринку, а також інших компаній фінансової сфери, присвячену підведенню підсумків страхового ринку України за 2015 рік.

Презентація Insurance TOP є одним з найбільш значимих заходів на страховому ринку України - це вже шостий рік підтверджує високий рівень присутності топ-менеджерів страхового ринку, брокерів, банків і органів державної влади.

Цього року презентацію відвідало більше 200 учасників ринку. Серед запрошених були топ-менеджери страхових компаній, брокерів і ассистансов, банків і інвестиційних компаній, а також представники великих корпоративних клієнтів з департаментів управління рисками і відділів закупівель, що відповідають за співпрацю із страховиками.

Від фінансових Регуляторів взяли участь Члени Нацкомфинуслуг Олександр Залєтов і Денис Ястреб, Член НКЦПФР Дмитро Тарабакін, Заступник Глави НБУ Катерина Рожкова.

З вітальним словом виступив Секретар Комітету фінансів і банківської діяльності, народний депутат Україна Максим Поляков, замголови НБУ Катерина Рожкова, а також Президент ЛСОУ Олександр Філонюк.

До Річної Презентації був приурочений вихід журналу Insurance TOP, в якому названі страховики-лідери галузі по ризикових видах страхування і страхуванні життя в 2015 році.

Підсумки страхового ринку за 2015 рік представив Член Нацкомфинуслуг Олександр Залєтов. За його словами, аналіз чистих страхових премій по основних видах страхування в Україні за 2005-2015 рр. в перерахунку на курс гривни до долара свідчить про тенденції скорочення і як наслідок - високій інвестиційній привабливості в середньостроковій перспективі.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua