Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Новини

СТРАХОВОГО РИНКУ

 
 
 

Загальні збори Ядерного страхового пулу України змінило генерального директора

Загальні збори страховиків-членів Ядерного страхового пулу України (ЯСП) 12 липня 2021 року звільнили Олександра Бабенко від обов'язків генерального директора об'єднання та обрали на цю посаду Дмитра Расшівалова.

На загальних зборах членів ЯСП, з метою передачі документів, матеріальних цінностей і справ, не обмежуючись документами, що стосуються створення і діяльності ЯСП (статутні документи, членства в ЯСП т.д.), в період з 12.07.2021-15.07.2021г. прийнято рішення створити Робочу групу, до складу якої включити Голів постійних комітетів об'єднання «Ядерний страховий пул», Голови Ревізійної комісії ЯСП і члена ЯСП - директора СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Іванціва А.Є.

Головою робочої групи з приймання та передачі документів ЯСП призначений Директор СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Анатолій Іванців.

Відповідно до Протоколу зборів членів ЯСП, Робоча група на чолі з головою Робочої групи Іванцівим А.Є. до 20.07.2021 року актами прийому-передачі передати новопризначеному Генеральному директору ЯСП документи і матеріальні цінності, які знаходяться на балансі Дирекції ЯСП.

14 липня відбулося перше засідання Робочої групи спільно з персоналом Дирекції ЯСП по підготовці документів.

Дмитро Расшівалов з 1994 по 2001 роки був консультантом в Україні найбільших світових брокерських компаній: Marsh & McLennan (США) і Willis Limited (Великобританія). З 2002 по 2019 роки був директором представництва в Україні Russian Re - міжнародної перестрахувальної компанії (РФ, США, Великобританія).


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua