Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Новини

СТРАХОВОГО РИНКУ

 
 
 

Збори страхових компаній-членів Асоціації "Страховий бізнес"

11 квітня 2017 року відбулися чергові, підсумкові збори членів Асоціації "Страховий бізнес". На зборах від імені СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" прийняв участь Директор страхової компанії - Анатолій Іванців.

Члени Асоціації підвели підсумки роботи за 2016 рік, визначили основні напрямки діяльності на поточний, 2017 рік, затвердили фінансовий звіт Асоціації і звіт Ревізійної комісії за минулий період.

Також, компаніями затверджений кошторис об'єднання на поточний рік.

На цих зборах склад Асоціації збільшився ще двома новими учасниками. До Асоціації прийняті СК "Престиж" і СК "Фенікс". Трохи раніше до Асоціації приєдналася СК "Юнівес" та СК "Альфа-Гарант".

На зборах також були присутніми представники МТСБУ і ще одного об'єднання Страхових компаній України - Української Федерації Убезпечення.

На зборах окремо розглядали проект регулятора страхового ринку (Нацкомфінпослуг) про внесення змін до "Положення про обов'язкові критерії і нормативи достатності, диверсифікованості та якості активів", у якому державні чиновники прагнуть збільшити вимоги щодо активів Страховиків, які суперечать Закону "Про страхування". Нацкомфінпослуг планує ввести додатково до існуючих, норму збільшення активів страхових компаній, які займаються ризиковим страхуванням у розмірі 30 млн.грн., а компаніям, які займаються страхуванням життя - 45 млн.грн. Учасники зборів не підтримали таку дискримінаційну вимогу Нацкомфінпослуг та було прийнято рішення звернутися до Антимонопольного Комітету України і Державної регуляторної служби з вимогою захисту своїх законних прав та перевищення повноважень державного регулятора – Нацкомфінпослуг.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua