Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» отримала «Фінансовий Оскар»!

Фінансові установи по всьому світу вкладають великі кошти та прикладають багато зусиль у формування яскравих брендів, змінюють концепції, оформлення офісів, продуктів та сервісів під впливом вимог часу та впровадження інноваційних технологій. Позитивні емоції для клієнтів при придбанні товарів та послуг, в тому числі і страхових, становлять основу сучасної маркетингової системи, тобто вони зараз «в тренді», хоча, звісно, ніхто не відкидає базові основи такі як надійність, платоспроможність, безпека та професіоналізм.

На основі цих тверджень відоме українське видання – журнал «БІЗНЕС» щорічно проводить вручення кращим фінансовим компаніям «Фінансових Оскарів»  у різних номінаціях.

Нам дуже приємно, що і нашу Страхову компанію не оминули видавці «Фінансового Оскара».

Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» отримала нову та дуже важливу для нас нагороду - «Фінансовий Оскар 2018» за досягнення у сфері врегулювання страхових випадків, де у номінації «Виплата року» посіла почесне 1 (Перше) місце.

«Ці тенденції відчувають та розуміють герої щорічного рейтингу «Фінансовий Оскар» і вдало трансформують стратегії ввірених їм фінансових установ. Вірогідно, саме це й дозволяє їм лишатися лідерами фінансового сектора, утримуючи свою ринкову частку та зберігаючи лояльність клієнтів. Фінансист, що вміє не лише рахувати гроші, а й вести відвертий та професійний діалог, - ось портрет нашого переможця.  Тож мені лишається побажати усім позитивних вражень від контактів з вітчизняними банками та страховими компаніями, представникам фінансових ринків – ще більше креативних ідей та засобів їх донесення до суспільства» - сказав Юрій Гусєв, заступник Головного редактора журналу «БІЗНЕС».

журнал «БІЗНЕС»

Номінація «Виплата року 2018»


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua