Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Акція «МИ та СВІТ!» Підсумки подорожей прапора за 2021 рік

Ми всі любимо, дуже любимо подорожі. Ми пізнаємо навколишній світ, історію, культуру інших країн та народів. Підписання «безвізу» з Європейським Союзом лише сприяло бурхливому розвитку подорожей. Світ поступово відкривається перед нами, і ми з кожним днем ​​стаємо часткою цього глобального світу. Звичайно, пандемія внесла суттєві корективи у наше мобільне життя. Країни, по мірі виникнення та проникнення нових штамів вірусу, вводили тимчасові місцеві локдауни. Від жорстких до більш-менш лояльних. Вакцинація, Ковідні паспорти і т.д. Нові реалії сучасного світу. Хочеш не хочеш – їх треба приймати.

Незважаючи на цю скруту, ми продовжували нашу корпоративну програму «МИ та СВІТ!» Мета акції – відобразити наш корпоративний прапор у кожній країні світу та у кожному місті нашої улюбленої батьківщини – України. Це своєрідна подорож прапора нашої Страхової компанії – СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ».

В 2021 році наш прапор побував у північній частині Італії (місто Альба, поблизу Турина), в Швейцарії - країні банків, годин, шоколаду і неймовірної краси природи - на березі Люцернського озера, в Казахстані, колишній столиці Алма-Аті на високогірній ковзанці «Медео» та на вершинах гарних гір – Тянь-Шань!

Також наш прапор подорожував і Україною. Цього сезону наш прапор побував у таких містах: Одеса, Черкаси, Рівне, Луцьк та на березі Дунаю у місті Ізмаїл. Сумарно за три минулі роки наш прапор побував у багатьох чудових місцях світу! Це старовинні міста Європи та України, чудові острови Середземного моря, навіть на вершині гори Кавказу – Казбек! Перетинав Атлантичний океан для подорожей до Америки, побував у знаменитій Віденській опері! Побував на березі моря. А також старовинні замки та палаци, всесвітньо відомі біржі, історичні місця та маленькі європейські вулички, у тому числі на воді (Венеція), храми та церкви, Білий дім, Капітолій, Ватикан, Центр сили на острові Маврикій та Стіна Плачу в Єрусалимі, а також багато-багато інших всім відомих місць на нашій планеті! Фантастика!

За загальними підсумками, наш прапор побував у 15 країнах світу, таких як: Польща, Австрія, Італія, Франція, Іспанія, Нідерланди, Грузія, США, Німеччина, Туреччина, Ізраїль, Маврикій, Таїланд, Швейцарія та Казахстан! А також у дев'яти містах України: Київ, Львів, Тернопіль, Яремче, Одеса, Черкаси, Луцьк, Рівне, Ізмаїл!

Наш прапор відвідав 31 місто світу (публікуємо за хронологією відвідувань): Київ (старт акції), Львів (Україна), Краків (Польща), Відень (Автрія), Венеція (Італія), Савона (Італія), Марсель (Франція), Барселона (Іспанія), Пальма де Мальорка (Іспанія), Кальярі (Італія), Рим (Італія), Ватикан, Мілан (Італія), Казбек (Грузія), Нью-Йорк (США), Вашингтон (США), Вільямсбург (США), Вірджинія-Біч (США), Амстердам (Нідерланди), Варшава (Польща), Щецін (Польща), Ліон (Франція, Діжон (Франція), Бон (Франція), Мец (Франція), Франкфурт-на-Майні (Німеччина), Яремче та Тернопіль (Україна), Маврикій (Республіка Маврикій), Кемер (Туреччина), Єрусалим (Ізраїль), Пхукет (Таїланд), Алма-Ата (Казахстан), Альба (Італія), Веггіс у Швейцарії.

Якщо по країнам, то найбільше, чи перше місце за містами, виходить Італія – 6 міст плюс Ватикан, далі розташувалася Франція – 5 міст, потім 4 міста зі США, дальше із трьома містами йде Польща, за ними Іспанія – 2 міста і по одному місту: Австрія, Грузія, Нідерланди, Німеччина, Туреччина, Маврикій, Ізраїль, Таїланд, Казахстан.

Акція «МИ та СВІТ!» продовжується на наступний 2022!

З Різдвяними надіями всіх – колектив СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ».

До нових подорожей, нових вражень та нових зустрічей!

Далі буде …


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua