Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Наш корпоративний прапор на екзотичних островах!

 Наша Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ», минулого літа оголосила нову і цікаву акцію, приурочену до створення нашого корпоративного прапора.  Акція отримала назву: «МИ і СВІТ!».

 Мета акції - відобразити наш корпоративний прапор в кожній країні світу і в кожному місті нашої улюбленої батьківщини - України.  Це свого роду подорож прапора СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ».

 За минулі менш півроку, досить короткий час, наш прапор побував у 27 містах світу і трьох містах України, відвідавши при цьому 9 країнах світу, таких як: Польща, Австрія, Італія, Франція, Іспанія, Нідерланди, Грузія, США, Німеччина!

 Акція виявилася на стільки цікавою, що наша Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» вирішила продовжити її на 2019 год!

 І ось нові подорожі починаються !!!  Ми на екзотичних островах !!!

 Острів Маврикій.  Республіка Маврикій!

 Існує думка про те, що на нашій планеті є так звані місця сили, в яких зосереджена особлива енергетика і атмосфера.  Хто не чув про загадкові піраміди в Гізі або кам'яному Стоунхенджі в Англії?

 На Маврикії подібне місце теж є і знаходиться воно в Південній частині острова в селі Ріамбель.  Воно називається Вортекс, що в перекладі з англійської означає вихор.  Подібний вихор позитивної енергії рухається по спіралі і виходячи на поверхню в цьому місці сприяє регулюванню енергетичного дисбалансу між першими, хто знаходиться там.

 Вортекс - сакральне місце, місце сили.  Тут зосереджується два енергетичних вихору - землі і повітря.  Люди приходять відчути зв'язок з цими потужними стихіями і живитися від них енергією.

Маврикій, офіційна назва - Республіка Маврикій - острівна держава в Східній Африці.  Розташоване в південно-західній частині Індійського океану, приблизно в 900 км на схід від Мадагаскару.  До складу республіки входять острова Маврикій (найбільший, 1865 км²) і Родрігес (104 км²), що є частиною архіпелагу Маскаренских островів, а також архіпелаг Каргадос-Карахос, острова Агалега і безліч дрібних острівців.  Загальна площа країни становить 2040 км.  Столиця - місто Порт-Луї, розташований на острові Маврикій.

 Унікальність Маврикія і сусідніх островів полягала в тому, що в силу їх великої віддаленості від інших ділянок суші, до приходу європейців людей там не було.  Фауна Маврикія в тому вигляді, в якому її застали перші мандрівники, відрізнялася надзвичайно великою кількістю ендемічних видів, представники яких не боялися людей і мали знижену захист від хижаків (наприклад цілий ряд видів птахів не літали зовсім або літали погано).  Більшість цих видів були по-варварськи винищені моряками, поселенцями і привезеними ними тваринами (кішками, собаками і щурами, неминуче жили на вітрильних кораблях) вже в перші століття після відкриття острова.

 Маврикій - це місце, де стикаються різні культури, що знаходить відображення в архітектурі країни: в столиці є сусідами мечеть Джума, індуїстський храм Маесварат і хрістіанскійсобор Сент-Джеймс.

 Подорожі тривають ... Слідкуйте за подіями і нашими новинами!

Maurice

За темою:

МИ і СВІТ! Підсумки 2018 року! Подорож прапора СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»!

МИ і СВІТ!


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua