Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Створено новий підрозділ СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» у Черкасах

Цілком зрозуміло, що зараз ми спостерігаємо зростаючий інтерес як внутрішніх, так і зовнішніх інвесторів до аграрного сектору України. Показники аграрного сектору є досить вагомими в економіці країни.

При суттєвому зростанні таких показників ринкові можливості аграрного страхування є досить значними. Сільське господарство є важливою складовою національної економіки України та джерелом доходів від експорту. За останні 5 років частка продукції агропромислового комплексу у структурі експортної виручки України зросла з 31% у 2014 році до 39,3% у 2018 році.

Аграрне виробництво є специфічною галуззю народного господарства на яку суттєвий вплив мають природні та інші фактори. Поряд з цим, для аграрного виробництва характерні низька оборотність коштів та високі ризики. Сукупність зазначених факторів зумовлює потребу у страхуванні сільськогосподарської продукції. Страхування та управління ризиками є одним із засобів, що дозволяє мінімізувати негативні наслідки від непередбачуваних подій у сільському господарстві.

До основних факторів, що стримують розвиток агрострахування належать — недовіра сільськогосподарських виробників до страховиків, низька обізнаність та недостатня фінансова спроможність. Тому, з метою розкриття потенціалу даного виду страхування необхідні: впровадження ефективної моделі агрострахування не залежно від політичної та економічної ситуації в країні; запровадження регулярного фінансування державою програм субсидованого агрострахування в Україні шляхом прийняття Закону; залучення всіх можливих форм пропагування важливості розвитку агрострахування, його популяризації серед сільськогосподарських товаровиробників.

Ураховуючи необхідність удосконалення системи агрострахування пунктом 170 Плану пріоритетних дій Уряду на 2020 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03.09.2020 № 1133, доручено Мінекономіки розроблення та подання Кабінетові Міністрів України проекту Закону України щодо внесення змін до Закону України «Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою». Вищезазначений законопроект №5104 пройшов перше читання у Верховній Раді України.

З метою розширення діяльності ТДВ «СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» за одним із особливо пріоритетних видів страхування, визначеного у планах діяльності Страхової компанії на поточний рік, для забезпечення активної участі в сегменті агрострахування, збільшення обсягу надходження страхових платежів, вирішено створити в Компанії Центр агрострахування на базі відокремленого підрозділу у м. Черкаси.

Згідно рішення Зборів учасників Страхової компанії та відповідно до Наказу компанії з 07 травня 2021 року розпочне свою діяльність Черкаський Регіональний Центр ТДВ «СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ».

Основним завданням Черкаського Регіонального Центру ТДВ «СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» визначено:

  • розроблення та впровадження програм страхування агроризиків та врегулювання збитків;
  • організація спільно з відділом перестрахування надійної системи перестрахування агроризиків;
  • активний пошук та залучення нових клієнтів, підготовка пропозицій, проведення презентацій, зустрічей, переговорів з клієнтами та партнерами;
  • організація каналів роздрібних продажів, впровадження технологій роздрібних посередницьких продажів;
  • створення умов для результативної діяльності агентської мережі;
  • отримання прибутку за результатами діяльності.         

Місцезнаходження Черкаського Регіонального Центру ТДВ «СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» за адресою: 18000, Черкаська обл., м. Черкаси, вул. Припортова 22а, офіс 209.

Керівник – Заступник Директора з агрострахування Назаренко Ігор Васильович.

Контактний тел.: +38(050) 464-42-44, ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua