Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» завжди підтримує тісні і партнерські контакти зі своїми клієнтами!

Золотоношський маслоробний комбінатОдин з таких - Золотоношський маслоробний комбінат.

Для якісної послуги страхування в сучасному світі необхідно тісніше співпрацювати зі своїми клієнтами.  Потрібно добре знати їх потреби, перспективи та можливі проблемні питання для того, щоб пропонувати дуже якісні страхові послуги, особливо коли ці послуги поширюються на великі колективи підприємств з особистих видів страхування - медичне страхування, страхування здоров'я на випадок захворювань і т.д.

Золотоношський маслоробний комбінат, одне з кращих підприємств молокопереробної промисловості України.  Поєднання солідного досвіду молочного виробництва і знань молодих фахівців дозволили виробити власну «особливу» технологію виробництва сухих молочних сумішей та масла.

Сьогодні молочна продукція Золотоношського маслоробного комбінату під торговими марками «Златокрай», «Пирятин», «Славія» користується популярністю не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Сири задовольняють найвибагливіші смаки наших сусідів, а суха сироватка і молоко експортуються по всьому світу: в Африку, Пакистан, Індонезію, Японію, Китай, Голландію, Німеччину та інші країни.


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua