Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Новини

СТРАХОВОГО РИНКУ

 
 
 

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» впроваджує міжнародні стандарти

 Представники «СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» взяли участь в семінарі, організованому відомою міжнародною компанією «Ернст енд Янг» з впровадження міжнародних стандартів звітності.

 Експерти EY презентували переваги впровадження автоматизації в страховому бізнесі.

 В рамках заходу «Страховий ринок. Регуляторні виклики і цифрові можливості» міжнародні експерти-спікери EY представили своє бачення впровадження міжнародних вимог і стандартів в страховому бізнесі в Україні.

 На семінарі також приділили увагу страхуванню кібер-ризиків.

 Коротка інформація про компанію «Ернст енд Янг»

 «Ернст енд Янг» є міжнародним лідером з аудиту, оподаткування, супроводу угод і консультування.  Колектив компанії нараховує 141 000 співробітників у різних країнах світу, яких об'єднують спільні цінності та високі стандарти якості послуг.  Більш детальна інформація представлена ​​на сайті: www.ey.com.

Впровадження міжнародних стандартів звітності

Впровадження міжнародних стандартів звітності

Впровадження міжнародних стандартів звітності

 Назва «Ернст енд Янг» відноситься до глобальної організації, що об'єднує компанії, які входять до складу Ernst & Young Global Limited, кожна з яких є окремою юридичною особою.  Ernst & Young Global Limited - юридична особа, створена відповідно до законодавства Великобританії, є компанією, що обмежена гарантіями, не надає жодних послуг клієнтам.


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua