Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Чергові відзнаки СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Союз Національних бізнес рейтингів надіслав в адресу СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» листа, в якому висловив свою глибоку повагу до успішної діяльності нашої страхової компанії та повідомив, що наша СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» завдяки видатним економічним результатам номінована до отримання високого звання "ЛІДЕР ГАЛУЗІ 2017». Також, європейська спеціалізована організація ESQR (Європейське Товариство Дослідження Якості) номінувало нашу Компанію на отримання міжнародної нагороди за якість «International Diamond Prize for Excellence in Quality 2017».

Вручення нагород відбудеться в грудні місяці у Відні (Австрія). Нагороди вручаються на щорічній Конференції компаніям, організаціям та державним установам  різних галузей з Європи, Азії, Америки, Африки та Австралії які мають певний успіх в досягненні якості та економічного прогресу.

Міжнародний рейтинговий Союз Національних бізнес-рейтингів — це інформаційно-аналітичне структурне об'єднання Оргкомітетів Національних бізнес-рейтингів у країнах-учасницях (Азербайджан, Білорусь, Грузія, Казахстан, Узбекистан, Україна). Міжнародний рейтинговий Союз проводить комплексні дослідження в різних галузях господарської діяльності, використовуючи публічні статистичні дані про підприємства, виявляє процвітаючі компанії, яких нагороджує відповідними сертифікатами і медалями.

Організація ESQR (Європейське Товариство Дослідження Якості) розташована в Лозанні (Швейцарія), сприяє просуванню культури якості, визнанню передового досвіду ведення бізнесу, технологічним інноваціям.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua