Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» розширює співпрацю

Після відкриття у СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» Одеського Регіонального Центру у Страхової компанії суттєво збільшився обсяг клієнтів на страхування контейнерів.

Укладення договору страхування контейнерного обладнання провадиться на підставі письмової заяви страхувальника, яка містить основні дані про об'єкт: тип контейнера, вагові показники, найменування лінійного агента, пункт відправлення, пункти призначення. Страховими ризиками є події, з настанням яких виникає обов'язок Страховика відшкодувати збитки, пов'язані з ушкодженням, фізичною загибеллю, втратою контейнерного обладнання, що використовується.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» відпрацювала питання та процедури врегулювання, якщо страховий випадок настав і контейнер отримав пошкодження. З цією метою наша Страхова компанія підписала Договір співробітництва із лідером на ринку ремонтів таких контейнерів – компанією Гефест.

Контейнер може бути пошкоджений різних етапах перевезення. Найчастіше це відбувається при транспортуванні залізницею. У цьому випадку необхідно мати акт загальної форми залізниці за фактом виявлення пошкоджень на контейнері. При настанні страхового випадку експедиторська компанія повинна звернутися не пізніше 3 робочих днів до страхової компанії та надати перелік необхідних документів для компенсації збитків за ремонт контейнера.

В Україні сертифіковано лише один підрядник – компанія Гефест. Туди і прямує на ремонт пошкоджений контейнер. Важливо пам'ятати, що оформити страховий випадок і здати пошкоджений контейнер на склад для ремонту необхідно в період, поки не почав нараховуватися демередж. У морських контейнерних перевезеннях демередж - оплата за наднормативне (понад безкоштовний час) використання контейнерного обладнання протягом часу з моменту вивантаження контейнера з судна на момент повернення його в порт, або на момент його переведення в режим експорту. Виплачується власнику контейнера, зазвичай, судноплавної лінії.

Коротка довідка (за даними сайту): ТОВ «Гефест» засноване 1997 р. у місті Чорноморськ.

Основним видом діяльності підприємства є ремонт морських великотоннажних (ІСО) контейнерів усіх типів. Підприємство має сприятливе розташування - в безпосередній близькості від Морського Торгового Порту "Чорноморськ" та за 20 км. від міста Одеси, що дозволяє швидко та з найменшими витратами доставляти контейнери на ремонтну базу, що складається із двох ремонтних майданчиків загальною площею 10000 кв.м. ТОВ «Гефест» володіє власним парком автомашин контейнеровозів та перевантажувальної техніки.

ТОВ «Гефест» – має визнання класифікаційного товариства «Бюро Верітас». Сертифікат про визнання №.SMS.II/03/1101/R5/ODS. Ремонт контейнерів здійснюється відповідно до стандартів Міжнародного Інституту Контейнеровласників (IIСL 5.)

Після виконання ремонтних робіт для підтвердження придатності контейнера до подальшої експлуатації проводиться його технічний огляд класифікаційним товариством «Бюро Верітас» з видачею сертифікату міжнародного зразка.

Персонал підприємства складають висококваліфіковані кадри з великим досвідом роботи, що дозволяє швидко та якісно робити найскладніші ремонти. Замовнику надаються звіти про прийом та здачу контейнерів, а також фотозвіти пошкоджень до та після ремонту.

ТОВ «Гефест» співпрацює та має постійні договори з такими міжнародними лініями, як MSC, СМА СGМ, YАNG МING, ЕVЕRGREEN, АRKAS, МOL, ADMIRAL, СОSCO та ін., а також з великими експедиторськими та страховими компаніями. Тепер і СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» поповнила цей партнерський список для якісного врегулювання страхових випадків.


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua