Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Наша почесна нагорода – «ЗІРКА ЯКОСТІ 2015»

СК ЕКСПО СТРАХУВАННЯ увійшло в число номінантів рейтингу і має право отримати статус «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ 2015».

Згідно результатів ранжування Національного Рейтингу якості товарів та послуг «Зірка Якості» присвоюється звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ» за незмінно високу якість і досягнення переваги в бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні!

Рейтингова програма «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ» від Національного рейтингу якості товарів та послуг  «ЗІРКА ЯКОСТІ» адресована керівникам та всім спеціалістам компаній, які завдяки плідній праці та професіоналізму зробили значний вклад в розвиток економіки України. Рейтинг свідчить про інвестиційну привабливість підприємств для інвесторів і банків, інформує партнерів про стан компаній.

Метод порівняльного аналізу економічних показників затверджений Комітетом Економічного Розвитку (Committee for Economic Development) і Колегією З'їздів (The Conference Board).

Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України, і виключає вплив людського фактору в прийнятті рішення. Це єдина в Україні система - неупереджена, комплексна, об'єктивна, прозора, що визначає лідерів, які досягли переваги в бізнесі на основі принципу ранжування показників діяльності підприємства за звітний період (рік) серед всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності.

Показник нашої страхової компанії є одним з кращих серед конкурентів і підтверджується належною символікою.

СК ЕКСПО СТРАХУВАННЯ отримало Почесну нагороду «Зірка якості 2015» і Експертний висновок на компанію з правом маркування товару або послуги.

Це результат копіткої роботи і заслужений авторитет в очах клієнтів, партнерів та конкурентів.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua