Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" прийнята до складу Ядерного страхового пулу України!

21 листопада 2014 року загальні збори членів об'єднання страховиків України "Ядерний Страховий Пул" прийняли рішення про прийом СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" до складу членів ЯСП.

Наша компанія місяцем раніше подала заявку на вступ до Українського Ядерного Страхового Пулу. Влітку поточного року ми отримали відповідну ліцензію та згідно з планами розвитку страхової компанії подали документи на вступ. Фінансовий комітет ЯСП після вивчення установчих та фінансових документів СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» підтвердив їх актуальність і рекомендував Раді ЯСП підтримати СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" на вступ до Пулу. Радою ЯСП було прийнято рішення рекомендувати загальним зборам ЯСП прийняти нашу страхову компанію в члени Пулу.

На даний момент у складі ЯСП знаходиться 29 страхових компаній України. Кілька днів тому ЯСП відзначив 11-ту річницю свого створення.

ЯСП спеціалізується на страхуванні ядерних ризиків як українських ядерних операторів, так і прийняттям на перестрахування ризиків від іноземних ядерних пулів (на сьогодні 17 з 26 членів міжнародної пулінговой системи передають ризики українському ЯСП), а також ризиків при перевезенні ядерних вантажів.

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua