Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія

«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Порядок  забезпечення
розгляду претензій, скарг, заяв, запитів,   пропозицій,
які надходять до ТДВ «СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»
від споживачів (громадян, страхувальників, застрахованих, третіх осіб, тощо)

Повідомлення про порушення законодавства України з ПВК/ФТ

Страхова компанія «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» неухильно дотримується вимог чинного законодавства в сфері запобігання та протидії корупції (ЗУ № 361-IX від 06.12.2019 «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів…»), а також всіх взятих на себе зобов’язань перед клієнтами і партнерами страхової компанії.

Просимо Вас повідомляти про відомі факти порушень, скориставшись формою «Повідомлення про порушення». Значення скорочень:
ВК/ФТ — легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансування тероризму та / або фінансування розповсюдження зброї масового знищення;
ПВК/ФТ — запобігання і протидія легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення.

Якщо вам відомо або ви стали свідками порушень законодавства з питань запобігання легалізації кримінальних доходів/фінансування тероризму або внутрішніх процедур компанії у цій сфері, ви маєте змогу проінформувати про такі факти з безкорисливих міркувань із зазначенням суттєвих деталей, використовуючи цю сторінку. Отримані факти будуть проаналізовані працівниками підрозділу фінансового моніторингу з урахуванням принципів конфіденційності.

Збереження конфіденційності вашої особистості, а також інформації, що міститься у вашому повідомленні, є винятково важливим для нас. Ви можете відправити своє повідомлення анонімно.

Звертаємо увагу, що всі поля повідомлення, окрім «П.І.Б» та «Email», обов'язкові для заповнення. У разі наявності порожніх полів або беззмістовної інформації, повідомлення не буде оброблено.

Форма «Повідомлення про порушення»

Більше статей...

Дочірні категорії

Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua