Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Подорожі нашого прапора тривають!

Нові країни, нові вершини продовжує підкорювати наш корпоративний прапор СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» в рамках акції «МИ і СВІТ!».

Мета акції - відобразити наш корпоративний прапор в кожній країні світу і в кожному місті нашої улюбленої батьківщини - України. Це свого роду подорож прапора СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ». Адже тільки в подорожах можна відчути, як величезний і барвистий наш світ!

Сьогодні це Казахстан! Колишня столиця Алмати та одні з найкрасивіших гір - Тянь-Шань!

Казахстан здебільшого рівнинна країна, основну частину території займають напівпустелі, степу і лісостепу. Великі гори розташовані в прикордонних районах, на півдні і сході країни. Лише гори Алтаю віддалені від Алмати на значну відстань, до інших гірських районів можна досить швидко дістатися на машині. До найближчої - Заілійського Алатау - їхати 30 хвилин. До найдальших - гори Центрального Тянь-Шаню і Джунгарського Алатау - можна дістатися за 4-5 годин по шосе.

Північний Тянь-Шань - одна з п'яти основних областей Тянь-Шаню (китайське - Небесні гори), великої гірської системи в Центральній Азії. У безпосередній близькості від Алмати знаходяться такі хребти Північного Тянь-Шаню, як: Заілійський Алатау, Кунгей Алатау, Чу-Ілійського гори і хребет Кетмень.

Заілійський Алатау (Ілійський Алатау) - гори Алмати. У перекладі на російську означає Строкаті (Ала) Гори (Тау) біля річки Або - найбільша річка регіону, яка бере свій початок в горах Центрального Тянь-Шаню, двічі перетинає кордон з Китаєм і потім через всю Алматинську область несе свої води в озеро Балхаш. Заілійський Алатау - найпівнічніший відріг Північного Тянь-Шаню, з його найвищою вершиною - пік Талгар (4979м). Біля підніжжя Заілійського Алатау знаходиться місто Алмати.

Подорож корпоративного прапору СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»
Наш прапор і найбільший в світі високогірне спортивний комплекс «Медеу», який розташований в однойменному урочищі Заілійського Алатау поблизу Алмати на висоті близько 1700 метрів над рівнем моря.
Подорож корпоративного прапору СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»
Прапор СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» на оглядовому майданчику гори Кок-Тобе, на яку можна піднятися на фунікулері прямо з центру міста (площа Абая). На вершині гори знаходиться парк атракціонів, дитячий парк, міні-зоопарк (павичі, фазани, олені), оглядові майданчики на місто і на гори, ресторани національної кухні, сувенірні лавки, пам'ятник Бітлз.
Подорож корпоративного прапору СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»
Наш прапор на дерев'яному щиті біля метеостанції в горах Тянь-Шаню.

До нових подорожей, нових вражень і нових зустрічей!

Далі буде ...


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua