Ми для вас працюємо цілодобово всі дні тижня: 24/7

Страхова компанія
«ЕКСПО СТРАХУВАННЯ»

Щодня і цілодобово широкий спектр страхових послуг та обслуговування найвищого класу

Відкрито новий Регіональний Центр. СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» тепер і в Одесі

У СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» 31 травня 2021 року прийнято рішення про створення з 01.06.2021 нового підрозділу в м. Одеса - Одеський Регіональний Центр.

Відкриття ще одного підрозділу - Одеського Регіонального Центру СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ», дозволить більш якісно і масово запропонувати своїм клієнтам широкий спектр страхових продуктів, серед яких найбільш масові види страхування: страхування вантажів, медичне страхування, страхування майна, особисті види страхування, зокрема туристичне страхування і страхування від нещасних випадків, автострахування, морське страхування (страхування яхт і катерів), страхування агроризиків. Всього понад 50 програм страхування по 38 наявним ліцензіям, з яких 16 за добровільними видами і 22 з обов'язкових видів страхування.

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прагне бути присутнім у всіх регіонах України з метою збільшення зборів страхових премій, розширення географії прийнятих ризиків, диверсифікації страхового портфеля, надання належного сервісу і, головне, збільшення реакції страхової компанії на будь-який страховий випадок для якісного обслуговування своїх клієнтів.

Відкриття даного відокремленого підрозділу має свою передісторію. Напередодні відкриття Одеського Регіонального Центру, акціонерами «Страхової компанії «ОСТРА» та СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» прийнято об’єднання бізнес-напрямків шляхом створення Регіонального представництва СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» в Одесі.

Після плідних переговорів і пошуку Страхової компанії-партнера, вибір був зупинений на нашій Страховій компанії «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» як на компанії, яка давно і надійно співпрацює з питань перестрахування ризиків і найбільш якісно відповідала вимогам акціонерів СК «ОСТРА», і яка змогла запропонувати найбільш цікаві умови взаємовигідного співробітництва. Ми подбали про те, щоб результатом такої синергії зусиль були максимально враховані інтереси всіх учасників нашого бізнесу: клієнтів, акціонерів і співробітників.

Сподіваємося, що таке об'єднання дозволить стати більш конкурентоспроможними на страховому ринку, а нашим клієнтам отримати більш якісні послуги.

Дане рішення про відкриття Одеського Регіонального Центру також направлено на виконання завдань програми розвитку регіональної мережі продажів, орієнтованої на максимальне задоволення потреб існуючих і потенційних клієнтів, а також розширення своєї діяльності.

Побажаємо їм вдачі!

СК «ЕКСПО СТРАХУВАННЯ» запрошує фізичних та юридичних осіб скористатися нашими страховими послугами в Одеському Регіональному Центрі за адресою: 65026, м. Одеса, вул. Пушкінська 13, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Контактний тел./факс +38 048 724-68-30. Директор – Хірач Магдієв.


Погода у Києві

Погода

Курс валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Конвертер валют

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua